Hoved- og totalentreprise

Med M. Thomsen Støtts mangeårige erfaring som entreprenør er du sikret en samarbejdspartner, der kan løse enhver udfordring inden for byggeriet.

Vi tilbyder udførelse af både hoved- og totalentreprise ved byggeri- og anlægsopgaver – store som små.

Arbejdet udføres med egne fagfolk suppleret med udvalgte underentreprenører samt eventuelle rådgivere, som vi kender og er vant til at samarbejde med.

 

Vi sørger for en grundig rådgivning under hele forløbet; fra planlægning af arbejdets udførelse til valg af materialer. Vi tager os derfor gerne af alt fra tilbud til nøglefærdig aflevering. Med M. Thomsen Støtt får du en helhedsorienteret løsning, så du ikke behøver at bekymre dig om kontakt og koordinering mellem de forskellige håndværkere, faggrupper og rådgivere.

Kunne du tænke dig et tilbud på dit næste projekt? Så kontakt M. Thomsen Støtt på tlf.: 9631 4020 eller mail: info@mts-aalborg.dk for at høre om de mange forskellige muligheder – ganske uforpligtende.

Kontakt os

Kunne du tænke dig et tilbud på din næste opgave?

Så kontakt M. Thomsen Støtt på tlf.: 9631 4020 eller mail: info@mts-aalborg.dk for at høre om de mange forskellige muligheder – ganske uforpligtende.