Om os

Murer- og entreprenørvirksomhed med base i Nordjylland

M. Thomsen Støtt A/S er en af Nordjyllands ældste og foretrukne murer- og entreprenørvirksomheder. Vi beskæftiger os hovedsageligt med hoved-, fag- og totalentreprise for en lang række kunder, og vores ekspertise ligger i at levere et solidt resultat.

 

Virksomheden blev stiftet af skagboen Marius Thomsen Støtt den 24. august 1911, og siden har vi varetaget en lang række bygge-, anlægs- og renoveringsopgaver for private kunder såvel som erhvervskunder. M. Thomsen Støtt var i familien Thomsen Støtts eje til 1982, hvorefter den blev opkøbt af en ny ejerkreds.

I dag består ejerkredsen af A. Enggaard Holding A/S, Kim Lykke Holding ApS og JADA Holding ApS

Vores hovedkompetence er beton- og murerarbejde, som vi igennem årtier har specialiseret os inden for. Med et fagligt stærkt team bestående af murer, kalkulatører, rådgivere og projektledere med hver sit speciale, tilbyder vi mangeartede løsninger til forskellige brancher. I dag tæller vi godt 70 medarbejdere, hvoraf de 14 er i administrationen, og de øvrige er at finde på de mange nordjyske byggepladser.

Kontakt os personligt via vores dygtige medarbejdere eller på tlf.: 9631 4020 og mail: info@mts-aalborg.dk, hvis du vil vide mere.

Kontakt os

Kunne du tænke dig et tilbud på din næste opgave?

Så kontakt M. Thomsen Støtt på tlf.: 9631 4020 eller mail: info@mts-aalborg.dk for at høre om de mange forskellige muligheder – ganske uforpligtende.

M. Thomsen Støtts principper

Ordholdenhed, stabilitet og ansvarlighed er klare principper for M. Thomsen Støtt. Vi gør derfor, som vi siger, og et ord er et ord. Selvom virksomheden har over 110 år på bagen, vægter vi udvikling højt. Af den grund er vi også kendte for at finde løsninger, hvor andre ikke kan, da vi kombinerer mange års erfaring med ny viden.

I M. Thomsen Støtt er vi meget opmærksomme på vores ansvar over for både mennesker, miljø og samfund. Vi tager derfor vores samfundsansvar ved at uddanne dygtige lærlinge og ledige, og vi har et bæredygtigt mindset med i alt, hvad vi foretager os. Derfor er vi også bevidste om at genanvende materialer, bæredygtighedsoptimere vores byggeprocesser og minimere dannelse af bygningsaffald.

Vi omsætter tanke til handling, og vi er stolte over at kunne arbejde i helhedsorienterede løsninger, der opfylder den enkelte kundes behov.

M. Thomsen Støtt støtter:
M. Thomsen Støtt støtter:
M. Thomsen Støtt støtter:
M. Thomsen Støtt er Erhvervspartner for:
M. Thomsen Støtt er sponsor for: