Klinkegulv og badeværelse

M. Thomsen Støtt er det rette sted at henvende sig, hvis du ønsker et nyt klinkegulv eller badeværelse. Vi har stor erfaring med alle former for murerarbejde, herunder nyetablering og modernisering af butikker, store gangarealer, butikstorve samt badeværelser og gæstetoiletter i høj kvalitet.

Vi er desuden specialiseret i at gøre ældre badeværelser funktionelle, rummelige og behagelige.

Vi lægger som oftest klinkegulve i fagentreprise, men vi varetager også hovedentreprise. Badeværelser bygger vi typisk i hovedentreprise, hvor vi sørger for al kontakt og koordinering med VVS-installatører, kloakmestre, elektrikere og lignende.

Uanset om der er tale om renovering, en ny tilbygning eller et stort nybyggeri, er vores fokus på det solide håndværk, når vi lægger et nyt klinkegulv eller etablerer et nyt badeværelse.

Kunne du tænke dig et tilbud på dit næste projekt? Så kontakt M. Thomsen Støtt på tlf.: 9631 4020 eller mail: info@mts-aalborg.dk for at høre om de mange forskellige muligheder – ganske uforpligtende.

Kontakt os

Kunne du tænke dig et tilbud på din næste opgave?

Så kontakt M. Thomsen Støtt på tlf.: 9631 4020 eller mail: info@mts-aalborg.dk for at høre om de mange forskellige muligheder – ganske uforpligtende.